Koulutus Kalajoella

Tänään pidin Kalajoella tunnin pituisen diaesityksen Nuva ry:stä sekä sen tulevasta piirijaosta sekä edustajistoprojektista.


En tiennyt etukäteen, miten esitys onnistuisi. Tämän vuoden alusta hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen taitoja esiintymisessä ja koulutuksessa testattiin ja täytyy sanoa, että epäonnistuin silloin täysin. En olekaan sitten tämän hallituskauden aikana ollut innolla tyrkyllä menossa koulutuksiin.

Nyt hallituksella oli kuitenkin sellainen viikonloppu, että kenellekään muulle ei sopinut. Ajattelin kuitenkin, että pakko sinne on joku saatava, joten ilmoittauduin sitten vapaaehtoiseksi kouluttajaksi. Onneksi sentään diat tulisi jo valmiina...

Esitys meni kuitenkin todella hyvin. Pikkasen taisin kiirehtiä asioita, koska aikaa oli varattu tunti, mutta sain heitettyä 19 diaa puolessa tunnissa. Juu. Esityksestä tuli myös aika "kuiva", koska läppää ei tullut heitettyä. Olisi ehkä pitänyt myös mainita, että olen -91:n, se olisi ehkä rohkaissut yleisön nuorimpiakin kysymään kysymyksiä.

Sain kuitenkin luennosta hyvää palautetta. Seuraavan vuoden aikana pystynkin sitten heittämään tälläisiä keikkoja paljon enemmän, nyt kun vuoden toiminnassa mukana olleena oikeasti tiedänkin näistä asioista, joista puhun. Nyt kun sitten nuorisovaltuusto lähtee Harjavallassa käyntiin, niin voin sitten käyttää tietoani viimein oikeasti käytännössä.