Arvot

Jokaisella ihmisellä on oikeus ihmisarvoiseen elämään. Kurjaa elämää ei voi perustella millään ihmisen ominaisuudella. Jokaisella tulee olla asunto, ruokaa, vettä, koulutusta ja terveyspalveluita. On yhteiskunnan vastuulla järjestää nämä, koska aina kaikki ihmiset eivät kykene järjestämään näitä. Olen politiikassa vähentääkseni ihmisten kärsimystä ja ongelmia, en lisäämässä niitä.

Ympäristöstä, maapallosta, tulee pitää niin hyvää huolta, ettei se sano sopimustaan irti. On lukuisia esimerkkejä historiasta, jolloin ihmiset ovat omalla toiminnallaan tuhonneet elinympäristönsä. Seurauksena on ollut paljon ongelmia heille itselleen. Yleensä vaikutukset ovat olleet vain paikallisia, rajoittuneet tietylle alueelle. Nykyään kuitenkin ihmiset voivat toiminnallaan aiheuttaa ongelmia koko maapallolle. Merten ylikalastus, sademetsien kaataminen, fossiilisten polttoaineiden käyttö, ydinjäte, ovat kaikki asioita jotka tuhoavat ympäristöä niin paljon, että tulevaisuudesta on tulossa vaikea. Ihmisen on opittava elämään sovussa luonnon kanssa.

Lapsilla ja nuorilla tulee olla asiat hyvin. Näin varmistetaan, että tulevaisuudessa ongelmia on vähän ja onnistumisia paljon. On väärin, jos heti elämänsä alussa asiat ovat huonosti.

Ihmisellä on oikeus toteuttaa itseään. Ihmistä ei saa tukahduttaa. Jos jokainen saa tehdä sitä, missä hän on hyvä, koko yhteiskunta hyötyy siitä ja yksilö on onnellinen.