Viimeinkin se on täällä!!!!

Kyllä vain te hyvät (ja myös te pahat) ihmiset. Blogin kirjoittaminen alkaa tänään. Toivottavasti jaksan jatkaa sen kirjoittamista miltein joka päivä tai ainakin silloin kun minulla on energiaa tai ainakin silloin kun jaksan. Nii.

Tarkoituksenani on saada aikaiseksi itselleni myöhemmin oikeat (eli ei mitkään feikit) nettisivut ja niiden yhteyteen blogi. Tosin nyt toistaiseksi on tyytyminen tähän lukemattomien ihmisten käyttämään formaattiin.

Bloggaamisesta sen verran, että inspiraation tähän olen saanut (yllätys yllätys) Stubbilta, joka on internetin käytön edelläkävijä suomalaisessa poliittisessa kentässä. Hänenlaisiaan (siis internettiin säännöllisesti kirjoittavia) saisi olla politiikan huipulla enemmänkin. Silloin ehkä yleinen kiinnostus poliittisia asioita kohtaan nousisi, nuorten keskuudessa ainakin.

Nyt ollaan kunnallisvaalien alla ja joka ikinen vähänkin enemmän kampanjointiinsa satsaava perustaa kampanjasivunsa ja kirjoittelee sinne päivittäin. Myöhemmin vaalien päätyttyä jätetään nämä nettisivut lojumaan ja ehdokkaat näyttävät todellisen karvansa, joka yleensä on se, ettei heitä kiinnosta kirjoittaa ihmisille. Ei hyvä.

Koen itse hyvinkin tärkeäksi, että ihmiset saisivat tietää yhteiskunnallisista ja paikallisista asioista myös suoraan päättäjiltä, eikä vain "skandaalien" hakuiselta medialtamme,
etenkään Ilta-Sanomilta ja Ilta-Lehdeltä. Näistä lehdistä saatu kuva on yleensä hyvinkin vääristynyt. Oikeastaan näiden lehtien jutut ovat usein täyttä paskaa. En tosin kiellä, etteivät ne olisi varteen otettavia lehtiä. Niitähän voi ostaa melkein joka liikkeestä!

Missä muualla poliitikko voi kertoa asiastaan niin tehokkaasti kuin blogissaan? TV:ssä voi sanoa muutaman extremely tiivistetyn lauseen, mutta lehteen saakin kirjoittaa vähän pitemmin. Nämäkö ovat ainoat välineet joihin nykyajan poliitikot luottavat, kun on kyse heidän ajatuksiensa välittämisesta heidän kannattajilleen? Ei hyvä.

Blogi tarjoaa suoran väylän poliitikkojen ja vain asioista kiinnostuneiden välille. Vaikka blogeihin on helppo heittää suoranaista propagandaa, niin on hyvä muistaa, että kyse on kuitenkin vain tekstistä netissä. Ja tekstejähän täällä on...

Ei kommentteja: