Harjavallan nuorisovaltuusto järjestäytynee pikkuhiljaa...

Tänään sain viimeinkin sähköpostiini yläasteelta valittujen nuvalaisten yhteystiedot ja aloin suunnittelemaan meidän järjestäytymiskokousta heti koulun jälkeen. Meidän toimintaamme säätelevät asiakirjat olin jo valmistellut, mutta esityslista piti vielä kirjoittaa. Minulla on paljon ideoita siitä, miten alamme hoitaa kaikkia asioita, joten jätin aika paljon asioita pois sieltä.
Tänään oli sellainen päivä, että ”asiat tulee valmistella hyvin ennen kokousta”, joten kirjoittelin lyhyen esityslistan ja sen lisäksi pidentävän esityslitan, jossa oli selitettynä, mitä mikin kohta tarkoitti ja mitä sillä tarkoitettiin. Tällä toivon, että sitten kokouksessa ei mene niin paljoa aikaa asioiden selittelyyn ja aikaa jää sitten varsinaiseen keskusteluun. Joo, ihan heti :)

Tarkoituksena olisi kokoontua ensi viikon aikana. Meidän kunnan vastuuhenkilö on tämän viikon vielä jossain ja maanantaina tsekkaamme ne asiakirjat läpi ja teemme tarpeellisia muutoksia niihin saadaksemme ne läpi kunnassa. Maanantaina lähetän ne sitten muille nuvalaisille ja kirjoitan sitten myös tiedostot, joissa selitän niiden asiakirjojen ja kohtien merkityksen. Tietysti siksi, että kokouksessa ei siihen mene aikaa... Varmasti menee...

Ehdotan esityslistoissa järjestelyä, jossa me käytännössä pyritään mahdollisimman suureen riippumattomuuteen meidän kunnan vastuuhenkilöstä, koska hän on kunnassa ylityöllistetty ja olemme yhtä mieltä tälläisen järjestelyn tarpeellisuudesta. Käytännössä tämä tapahtuisi, jos yksi nuvalainen ottaisi sihteerin pestin ja alkaisi aktiivisesti hallinnoimaan meidän paperiliikennettä. Tällä pyritään mm. siihen, että me voidaan pitää kokouksia ja vetää projekteja ilman aktiivista apua kunnan vastuuhenkilöltä. Ihan ihailtava tavoite. Kattoo miten käy!

Ei kommentteja: