Nuorten ulko- ja turvallisuuspoliittinen ryhmä

http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-100310

Tämän ryhmä on aivan ihana. Olisi pitänyt hakea siihen. Mutta heräsin ryhmän olemassaoloon kunnolla vasta, kun ilmoittautumisaika oli jo mennyt. Möööööö...

Sain idean. Otan yhteyttä näihin nuoriin, jotka ovat mukana tässä ryhmässä ja pyydän heiltä materiaalia ja kuulumisia siitä, mitä he tekevät. Siinä se idea on. Tästä yhteydenpidosta saattaa olla hyötyä myöhemmin.

Eräässä mielessä on sääli, että Kanerva poistettiin ulkoministerin pallilta. Hän olisi ehkä panostanut tähän ryhmään enemmän kuin nykyinen, olihan koko homma juuri Kanervan idea. Lopputuloksellisesti en tätä vaihdosta kyllä muuten harmittele.

Tuo A-tuubi täytyy myös pitää mielessä. Se näyttää aika houkuttelevalta väylältä levittää asioita. Täytyy tämäkin laittaa korvan taakse.

Dokumentti oli Hesän ääni -projektin tekemä. Olen kuullut kaikenlaista juttua tästä projektista. Kyseinen projekti on Helsingin vastine nuorisovaltuustolle. Haluan tietää, mistä tässä projektissa on oikein kyse ja haluan kuulla sen nuorelta. Haluan tietää, että kokevatko nuoret tämän systeemin hyväksi. Pikkulinnut kun ovat laulaneet, etteivät oikeen ole... Huomenna siis sen YK-höskän lisäksi otan yhteyttä näihin Hesan ääni hemmoihin.

1 kommentti:

pipari kirjoitti...

Hei, pakko on kommentoida kun eksyin sivuillesi. Olen nimittäin ulko- ja turvallisuuspoliittisen nuorten ryhmän yksi jäsenistä. Annoimme julkaisumme eilen Stubbille ja Kanervalle, josta se lähtee eteenpäin myös Eduskunnalle.

Ryhmä on kiinnostunut kaikenlaisista kannoista ja allianssin kautta niitä voi ainakin välittää! Jatkamme vielä kevään EU-aiheen parissa, mutta sitten tällä kokoonpanolla työ päättyy.

Täytyy sanoa, että mielenkiintoista on ollut ja ryhmäläisiltä on saanut paljon uusia näkökulmia. Yllättävää on kuitenka ulkoministeriöstä on löytynyt niin paljon ryhän faneja :)