Ja kilpailun lopputulos on...

Tulostenjulkistamistilaisuudessa meidän kilpailijoiden täytyy vielä pitää puheemme julkisesti koko yleisölle. Nyt en ollut enää ihan niin hyvässä terässä kuin eilen eikä puheeni ollut parhaimpiani. Tuomareihin ei tosin voinut enää vaikuttaa, joten ei sillä niin paljoa väliä ollut.

Lopputuloksena oli se, että olin jaetulla kolmossijalla. Tuomarit tulivat siihen lopputulokseen, että me olimme kaikki aivan liian hyviä, että joku olisi selkeästi hävinnyt. Kolmospalkinto, 500€ johonkin hankkeeseen tai toimintaan, meni siis puoliksi.



Vieressäni on voittaja, belgialainen Zola Dorjbayar. Hän toimii vapaaehtoistyössä maahanmuuttajalasten ja köyhien lasten kanssa. Voittajasta oikealla on toisen palkinnon voittanut englantilainen Hannah Johnson, joka toimi autistien kanssa. Äärimmäisenä oikealla on Elisabeth Waldersee Saksasta ja hän järjesti leirejä kehitysvammaisille.

Voittamani summa, 250 €, tuntui riittämättömältä hankkeeni toteuttamiseen. Tarvitsisin silti rahoitusta jostain muualta. Tästä syystä tein seuraavaa:



Annoin rahat saksalaiselle. Rahat olivat seteleinä tuossa kirjekuoressa. Tuo rahasumma oli hänelle paljon suurempi kuin minulle, joten näin saadaan aikaiseksi eniten hyvää kokonaisuuden kannalta. Koin myös, että koska voin saada rahoitusta muualta, niin olisi väärin, että ottaisin nyt tässä yhteydessä häneltä mahdollisuuden tehdä hyvää. Hänellä kun ei ole samanlaista mahdollisuutta saada rahoitusta toimintaansa muualta.

Ei kommentteja: