Youtube, I <3 you!!!

Oikeastaan olen löytänyt tässä viimeisen kahden ja puolen kuukauden aikana löytänyt youtuben hienoudet. Loin sinne oman nickin (KlausUnkuri) ja opettelin lisäämään sinne videoita. Olen myös ihastunut "Subscipe"-ominaisuuteen jolla voin tilata eri käyttäjien uudet videot ja tämä mahdollistaa käytännössä ameriikan politiikan seuraamisen muutamien demokraattien rahoittamien kanavien kautta.

Minulla on ennustus koskien kesäisiä europarlamenttivaaleihin. Youtuben asema vaalityössä tulee nousemaan. Syynä tähän on se, että amerikan presidentinvaaleissa nettivideoita käytettiin ahkerasti niin ehdokkaiden mainostamiseen kuin vastaehdokkaiden solvaamiseen. Ja kaikki varmasti muistavat sanat "Aivan aluksi haluan kiittää...".

Kunnallisvaaleihin tehtiin videoita jonkin verran, mutta ero tulee olemaan mielestäni selvä meppivaaleihin. Ehdokkaita on vähemmän ja heillä on enemmän rahaa käytössään. Koko puolueen kampanjaresurssit tulevat olemaan paljon keskitetymmässä käytössä. Mielestäni tämä johtaa siis videoiden määrän räjähdysmäiseen kasvuun.

Mielestäni se on hyvä asia, koska silloin saan lisää (toivottavasti) mielenkiintoista materiaalia tilattavaksi ja katsottavaksi. Myös äänestäjien ja poliitikkojen vuorovaikutuksesta tulee suorempaa, koska mediaa ei tarvita enää viestin välittämiseen enää siinä määrin. Voin kuvitella ihmisten lähettävän sähköpostin välityksellä toisilleen linkkejä poliittisiin mielenkiintoisiin videoihin.

Ai niin. Luin tänään taas yhden kirjan. Loman motto: "Kirja päivässä pitää mielen virkeänä". Jep.

Ei kommentteja: